جلسات شبکه مراقبت در منزل با حضور مدیر مکسا، پزشکان،پرستاران، روانشناسان، مسئول واحد مددکاری و مسئولین علمی و فنی شبکه، هر هفته روزهای دوشنبه در مکسا برگزار می‌شود.

به گفته مسئول علمی شبکه مراقبت در منزل گفت: تا کنون 130 جلسه با هدف ارتقای خدمات مراقبت در منزل برگزار شده است که در این جلسات پرونده‌های بیماران ویزیت شده در هفته قبل مورد بررسی قرار گرفته  مشکلات بیماران در رابطه با هر موضوع و مشکل، بررسی شده و با پیشنهادات پزشکان و متخصصان، بهترین نتیجه و عملکرد حاصل شود.

دینا سادات علوی افزود: در ابتدای هر جلسه گزارشی از تعداد ویزیت‌های پزشکی و پرستاری انجام شده در هفته گذشته، ارائه شده، سپس مصوبات جلسات قبل مبتنی بر تجربه مثبت و منفی استفاده از دارویی خاص، بررسی شده و برای بهبود یا رفع مشکل، تصمیم‌گیری نهایی انجام می‌شود.

وی گفت: در جلسه دوشنبه مورخ 15 مهر 1398، دکتر هاله احمدی‌نسب کنفرانسی در موضوع جایگاه کورتن در کنترل درد، با این مضمون که موارد اختصاصی توصیه شده برای تجویز کورتیکو استروئیدها(مانند دگزامتازون)، متاستاز سرطان به مغز یا نخاع، افزایش فشار مایع نخاعی، التهاب ناشی از فشار تومور به طناب عصبی نخاعی است؛ همچنین دگزامتازون به عنوان داروی اصلی یا کمکی در کنترل درد، تهوع، بی اشتهائی، ضعف و خستگی، افزایش سطح کلسیم در خون، و نیز نوروپاتی‌ها کاربرد دارد. البته استفاده طولانی مدت از انواع کورتون ها می تواند با عوارض زیادی همراه باشد؛ با این حال در موارد زیادی از درمان های طب تسکینی نیز جایگاه دارد. این کنفرانس‌ها هر هفته توسط یکی از همکاران پس از بررسی آخرین مقالات پزشکی برای دیگر اعضای جلسه ارائه می‌شود.

علوی تصریح کرد: در سال‌هایی که به عنوان مسئول اجرائی شبکه مراقبت در منزل، فعالیت کرده‌ام، مشکلات و موانع موجود در مراقبت از بیمار مبتلا به سرطانی که در منزل بستری شده را، از نزدیک لمس کرده‌ام، چه برای خانواده بیمار و چه پزشکان و پرستاران ما که این وظیفه مهم را بر عهده دارند، حساسیت‌ها و سختی‌هایی وجود دارد که یکی از راهکارهای ارائه شده در مکسا، برای کم کردن معضلات، جلسات هفتگی منظم اعضای شبکه مراقبت در منزل است.

همچنین ادامه داد: در ابتدا تصور نمی‌کردیم که بررسی مورد به مورد پرونده‌های بیماران، تا این حد در ارائه خدمت، با کیفیت بالا به ما کمک کند، اما اکنون بعد از گذشت 130جلسه مستمر، تأثیر مثبت جلسات را در نحوه عملکرد مشاهده نمودیم و هم اکنون یک تیم متشکل از چندین پزشک، پرستار، مددکار و روان‌شناس با تجربه برای هر بیمار تلاش می‌کند، پزشکان و پرستاران ما به شرح حال هر یک از بیماران بستری در منزل، مسلط شده‌اند و سعی می‌شود یک بیمار از جهات مختلف مورد حمایت قرارگیرد.

در پایان گفت:در این مرکز 25083 مراقبت در منزل برای 7253 بیمار، در اصفهان انجام پذیرفته. توانسته ایم این خدمت با ارزش و مورد نیاز بیمار مبتلا به سرطان بستری در منزل را به صورت کاملاً رایگان از سال 1391 تا پایان آبان 1398 با یاری خداوند و همراهی نیکوکاران، ارائه دهیم. ادامه این خدمت‌رسانی جز با کمک نیکوکاران و همشهریان خیراندیش، امکان پذیر نخواهد بود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *