نشست تخصصی با موضوع اجرای موثر مراقبتهای حمایتی و تسکینی روز دوشنبه ۲۶ شهریور۱۴۰۰ در بخش مراقبتهای حمایتی و تسکینی بیمارستان حضرت زهرا(س) برگزار شد.
در حاشیهی بازدید از بخش مراقبتهای حمایتی و تسکینی بیمارستان حضرت زهرا(س) نشستی تخصصی با موضوع اجرای موثر مراقبتهای حمایتی و تسکینی به میزبانی موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) با حضور دکتر محمد جهانگیری، مدیرعامل مکسا، دکتر سید محسن رضوی، فوق تخصص خون و سرطان بزرگسال، دکتر عبدالرحیم حزینی متخصص طب تسکینی و فوق تخصص خون و آنکلوژی، دکتر عادله قلی زاده معاون آموزش، دکتر اعظم ولایتی معاون ارتباطات و آقای نیکی مدیر شعبه مکسا در تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر جهانگیری مدیرعامل موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) با بیان نکاتی در خصوص بخش مراقبتهای حمایتی و تسکینی بیمارستان حضرت زهرا(س) اظهار کرد: مکسا نگاه همه جانبهای به بیماری سرطان دارد، یعنی اقدامات حمایتی از پزشکان و بیماران را به بهترین نحو انجام میدهد.
وی با اشاره به این موضوع که مکسا برای بخشهای بیمارستانی مراقبتهای حمایتی و تسکینی خود از جمله بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) تیمی منسجم و با دانش را برای بخش انتخاب کرده است افزود: هدف ما این است که در کنار دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرآیندهای علمی و آموزشی را با یکدیگر انجام دهیم تا به سوی نتایج کاربردی و مثبت حرکت کنیم.
جهانگیری در پایان گفت: بنای موسسه مکسا در حمایت از بیماران، بر صفر بودن تمامی هزینهها است. در حال حاضر نیز تلاش ما برای ارائه بهترین خدمات با کمترین هزینه برای بیماران بستری در بخش مراقبتهای حمایتی و تسکینی بیمارستان حضرت زهرا(س) است و از سعی خود برای ارتقای این خدمات ذرهای دریغ نخواهیم کرد.
سپس دکتر سید محسن رضوی، فوق تخصص خون و سرطان بزرگسال بیان کرد: در طب تسکینی پزشکان باید به گونهای عمل کنند که بیماران اعتماد کامل را به آنها پیدا کنند و با حضور پزشکان احساس آرامش کنند.
وی در خصوص اهمیت و جایگاه مراقبتهای حمایتی و تسکینی ادامه داد: افرادی که از طب تسکینی بهره میبرند دیگر احتیاجی به نظارت مدام دکتر معالج ندارند و آموزشهای گوناگون را توسط متخصصین طب تسکینی خواهند دید. طب تسکینی تا انتهای درمان با بیمار است و دکتر معالج میتواند به امور سایر بیماران رسیدگی کند.
رضوی اظهار کرد: ۷۵ درصد از خدمات برای بیماران مبتلا به سرطان توسط طب تسکینی صورت میگیرد که خوشبختانه با فعالیتها و پیگیریهای موسسه نیکوکاری مکسا ارائه خدمات توسط بخش خصوصی به صورت خیریه ایجاد شده است و در این راه دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز خود را همراه و در کنار مکسا میداند.