روش های جدید تشخیص، درمان و پیشگیری از سرطان، با حضور 3 هزار پزشک و پژوهشگر  در دومین کنگره بین المللی کنسرژنومیکس، بررسی می شود.

به گزارش معاونت ارتباطات و جذب مشارکت های مردمی مکسا، دومین کنگره بین‌المللی کنسرژنومیکس دوم تا چهارم آبان‌ 1403 به ریاست دکتر مصطفی قانعی در سه محور علمی، تجاری سازی و مسئولیت پذیری اجتماعی در سالن اجلاس سران  برگزار خواهد شد.

روز اول این کنگره مجازی و روزهای دوم و سوم هیبریدی ( مجازی و آنلاین ) خواهد بود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس که به بررسی تازه‌ترین رویدادها و دستاوردهای فناورانه در حوزه ژنتیک سرطان می‌پردازد، با  مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، انجمن‌های علمی داخلی و خارجی، انجمن‌های علمی دانشجویی، نمایندگان استانی، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و درمانی، پارک‌های علمی و فناوری و مراکز رشد سراسر کشور برگزار می شود.

مهم‌ترین اهداف این کنگره ایجاد فضای تعاملی بین رشته‌ای میان محققان، متخصصان پزشکی و دانشجویان رشته‌های بیوانفورماتیک، زیست‌فناوری، زیست‌شناسی، پزشک و ایمنی شناسی فعال در حوزه سرطان است.

در این کنگره، آخرین دستاوردهای علمی در زمینه تشخیص مولکولی، پزشکی فردی و درمان هدفمند سرطان، ارائه و تحلیل خواهد شد.

در بخش جنبی کنگره نیز جشنواره دانش‌آموزی با هدف آگاه‌سازی و آشنایی دانش‌آموزان با مسیرهای علمی و تجاری سازی حوزه سرطان و کمک به بروز استعدادهای جامعه دانش‌آموزی کشور برگزار خواهد شد.

بنا به این گزارش، جشنواره تجاری سازی به منظور توسعه فضای کسب و کار شرکت‌های دانش بنیان، شتاب‌دهنده‌ها و شرکت‌های نوپا و فعال در حوزه تشخیص و درمان سرطان از دیگر اهداف این رویداد است.

بخش  مسئولیت پذیری اجتماعی این کنگره را خیرین سلامت، مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) و شبکه ملی سرطان  برعهده دارند.

در بخش مسئولیت پذیری اجتماعی این کنگره جایزه ای به نام “جایزه مکسا” با هدف ارتقای فرهنگ خودمراقبتی، توسعه غربالگری، پیشگیری از سرطان و ارتقا و فراگیری مراقبت های حمایتی و تسکینی طراحی شده که قرار است امسال، برای دومین بار به یکی از تشکل های مردمی فعال در حوزه سرطان اهدا شود. سال گذشته این جایزه  به علت تلاش‌های موثر و پیوسته دکتر مسجدی در زمینه سرطان ریه و مبارزه با دخانیات به ایشان اهدا شد./