دکتر سید محسن رضوی متخصص خون و سرطان بزرگسالان معتقد است که اگر موسسه مکسا در حوزه‌ طب تسکینی و حمایتی فعالیت نمی‌کرد همچنان این حوزه بدون متولی بود و مکسا است که آن را از بی سر و سامانی نجات داد.
دکتر رضوی در گفت‌و‌گو با روابط عمومی مکسا، در خصوص طب حمایتی و تسکینی اظهار کرد: طب تسکینی یعنی بیمارانی که در حال معالجه توسط متخصصین سرطان هستند و جنبه‌ای از درمان خود را از آن‌ها دریافت می‌کنند و قسمتی دیگر از درمان‌ها شامل روحی، تغذیه، درد و رنج خود را از افرادی می‌گیرند که لزوما پزشک اصلی بیمار نیستند.
وی افزود: طب تسکینی بیمار را شناسایی می‌کند و درکنار درمان اولیه‌ی بیمار معضلات پیش آمده برای آن را تا حدودی بهبود می‌بخشد. پس از گذراندن سایر مراحل و زمانی که از پزشک منفک می‌شود سایر طبعات حاصل از بیماری به طب تسکینی منقل می‌شود.
رضوی در پاسخ به این سوال که بخش مراقبت‌های حمایتی و تسکینی بیمارستان حضرت زهرا(س) را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: در بیمارستان فیروزگر اولین بخش تسکینی در کل کشور را افتتاح کردیم. به راه‌اندازی این بخش افتخار می‌کنم که پس از فعالیت سی ساله در حوزه بیماری سرطان چنین بخشی با کادر متعهد و مجرب و فضایی زیبا و دلچسب مشاهده می‌کنیم.
متخصص سرطان در خصوص موسسه مکسا و عملکرد آن بیان کرد: بنده از سال ۹۰ با این تیم آشنا شدم و خود را مدیون آن‌ها می دانم. ابتکار عمل طب حمایتی و تسکینی در دستان موسسه مکسا است که با دید باز و فعالیت‌های مجدانه این بخش را راه اندازی کردند. سال‌ها در بیمارستان فیروزگر مشکلات متعددی برای بخش طب تسکینی به وجود آمد که موسسه مکسا با صبوری از آن روزها عبور کرد و خدمات خود را افزایش داد.
وی در پایان گفت: من به عنوان یک متخصص سرطان در کشور عقیده دارم که اگر موسسه مکسا نبود، طب تسکینی در کشور همچنان بی سر و سامان بود و آرزومندم که مکسا تنها به یک یا دو شهر اکتفا نکند و در تمامی کشور این طب را گشترش دهد.