دکتر محمدجهانگیری در برنامه  نیم نگاه رادیو سلامت درباره برنامه  مکسا گفت: چشم انداز این موسسه خدمت به ۱۰۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان در کشور است.

به گزارش معاونت ارتباطات و جذب مشارکت های مردمی مکسا، وی افزود:  در حال حاضر ۱۴ هزار بیمار مبتلا به سرطان تحت پوشش مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان قرار دارند.

وی با اشاره به گسترده بودن نیازهای بیماران مبتلا به سرطان، اضافه کرد:  مکسا، هزینه‌های مراقبت از بیماران در منزل را پذیرفته است.

جهانگیری ادامه داد: تأمین تخت، ویلچر، تشک مواج، دستگاه اکسیژن ساز و…، نیازهای اولیه بیماران مبتلا به سرطان در منزل است که تأمین آنها را بر عهده گرفته‌ایم.

مدیرعامل  مکسا تاکید کرد: این تجهیزات امانی در اختیار بیمار قرار می‌گیرد و هیچ پولی بابت آنها نمی‌پردازد.

جهانگیری همچنین به حضور پزشک، پرستار، فیزیوتراپیست و مشاور در منزل بیماران اشاره کرد و گفت: هزینه‌های مراقبت در منزل را خیرین تقبل می‌کنند و هیچ گونه رابطه مالی بین بیمار و ارائه دهندگان خدمت برقرار نمی‌شود.

وی با اشاره به هرم سنی کشور که رو به سالمندی می‌رود، افزود: افزایش سن، ارتباط مستقیم با سرطان دارد و از همین رو، می‌بایست برنامه‌ای جامع برای کنترل بیماری تهیه شود.

مدیرعامل مکسا، از طراحی برنامه جامع کنترل و پیشگیری از سرطان، با تولیت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این برنامه با مشارکت و همکاری وزارت بهداشت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیمه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و مؤسسات خیریه، با هدایت گروه‌های علمی تهیه می‌شود.

جهانگیری با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام سرطان در پیشگیری از سخت شدن بیماری و هزینه‌های درمان، اضافه کرد:  تشخیص زودهنگام سرطان می‌تواند به تسریع در روند درمان بیماری کمک کند.

وی، موضوع حمایت‌های روانشناختی از بیماران و خانواده آنها را مورد تاکید قرار داد و گفت: ما برای حمایت روانشناختی از بیماران و خانواده آنها، از تیم‌های روانشناسی استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مکسا، هدف از اجرای مدیریت بهینه و جامع بیماران مبتلا به سرطان را رفع دغدغه‌های بیماران برشمرد و افزود: این طرح در حوزه پیشگیری، غربالگری، درمان و خودمراقبتی تعریف شده است.

وی گفت: مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان از سال ۱۳۸۸ فعالیت به بیماران مبتلا به سرطان خدمات حمایتی و تسکینی ارائه می دهد./