مدیر داخلی بخش طب تسکینی بیمارستان فیروزگر گفت: در طول سال گذشته بیش از 3 هزار و 200 خدمت به بیماران مبتلا به سرطان در بخش طب تسکینی مکسا در بیمارستان فیروزگر ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، لیلا یارمحمدی، مدیر داخلی بخش طب تسکینی مکسا در بیمارستان فیروزگر تهران بیان داشت: در طول سال گذشته بیش از 3 هزار و  200 خدمت به بیماران سرطانی در بخش طب تسکینی مکسا در بیمارستان فیروزگر ارایه شد که شامل خدمات سرپایی و بستری بود.

وی افزود: در طول این مدت نزدیک به هزار و 100 نفر در این مجموعه از خدمات بخش طب تسکینی مکسا بهره مند شدند که متاسفانه از بین آنها حدود 250 بیمار فوت کردند و بقیه بیماران تحت درمان یا بهبود یافتند یا در حال درمان هستند.

مدیر داخلی بخش طب تسکینی مکسا اضافه کرد: حدود 55 درصد بیماران مبتلا به سرطان زن و نزدیک به 45 درصد آنها مرد بودند و از این بین سرطان پستان و تخمدان در زنان و سرطان روده و معده در  مردان شایع تر بود.

وی با اشاره به اینکه این مجموعه جزء معدود مجموعه هایی است که خدمات طب تسکینی ارایه می دهد، تاکید کرد: ارایه خدمات روانشناسی، مشاوره و حمایت معنوی نیز از جمله خدماتی است که در این مرکز ارایه می شود.