به گزارش روابط عمومی مرکز کنترل سرطان انتخاب ( مکسا) به نقل از هفت سیب، دانشمندان برای حفظ سلامت بدن توصیه می‌کنند افراد در طول هفته حداقل به میزان 2 بار آجیل را در رژیم غذایی خود داشته باشند زیرا مصرف آجیل می‌تواند سبب رفع “سرطان لوزالمعده “در افراد شود. گفتنی است، دانشمندان دانشگاه‌های هاوارد این نتایج را با تحقیق بر روی بیش از 75 هزار فرد داوطلب به دست آورده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهند، مصرف آجیل 2 یا چند بار در هفته می‌تواند تا 35 درصد خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد. لوزالمعده یکی از اعضای بسیار حیاتی بدن است و وظیفه تولید “آنزیم” برای تجزیه غذا و “انسولین” برای کنترل” سطح قند خون” را بر عهده دارد.

 از جمله عوامل تشدید کننده شیوع این سرطان مصرف سیگار، دیابت و “سنگ کیسه صفرا” است. پزشکان هشدار می‌دهند که در صورت تشخیص دیر هنگام این سرطان می تواند بسیار کشنده باشد و متاسفانه اغلب در بیماران دیر تشخیص داده می‌شود. پزشکان ورزش، کنترل دقیق وزن، عدم مصرف سیگار و مواد شیرین به همراه مصرف آجیل را برای حفظ سلامت به افراد توصیه می‌کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *