به گزارش روابط عمومی مرکز کنترل سرطان انتخاب (مکسا) به نقل از فارس، سید حسین داوودی اظهار داشت:‌ متاسفانه اغلب مردم بیش از مصرف استاندارد نمک استفاده می‌کنند و این در حالی است که تحقیقات نشان داده بین نمک و سرطان معده ارتباط وجود دارد و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و کلیوی را افزایش می‌دهد.

وی در مورد اقداماتی که برای کاهش نمک می‌توان انجام داد، گفت: ‌بهتر است سبزیجات و میوه‌های بیشتری بجای غذاهای فرآوری شده مصرف شود، چرا که بیش از 80 درصد نمک در غذاهای فراوری‌ شده وجود دارد.

داوودی گفت: بنابراین باید مراقب مصرف غلات، نان، غذاهای آماده، پیتزا، همبرگر، سوسیس‌ها، سوپ‌ها و سس‌ها باشیم چرا که ممکن است نمک بالایی داشته باشند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: همچنین بهتر است غذاهایی که در منزل تهیه می‌شود با محصولات تازه باشد تا بتوانیم مقدار مصرف نمک را کنترل کنیم.

وی تصریح کرد: برای خرید خوراکی‌ها برچسب غذایی را کنترل کنیم و محصولاتی را انتخاب کنیم که نمک و یا سدیم کمتری دارند و کنسروها و یا غذاهای بسته‌بندی شده‌ای را انتخاب کنیم که هیچگونه نمک اضافه شده‌ای نداشته باشند.

داوودی تصریح کرد: بجای نمک بهتر است از ادویه‌ها، گیاهان معطر، سیر و لیمو استفاده شود و ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، زنجبیل و گیاهان معطری مثل ریجان و برگ بو به غذا طعم می‌دهند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: مطالعات نشان داده مصرف بالای نمک می‌تواند مخاط معده را تخریب کند و این اتفاق یکی از راه‌های افزایش خطر سرطان معده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *