به گزارش روابط عمومی مرکز کنترل سرطان انتخاب، احمد پورآرام در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در پاسخ به اینکه چه غذاهایی بیشتر حاوی آنتی‌اکسیدان که عاملی برای دفع مواد مضر و سموم از بدن هستند گفت: میوه و سبزیجات حاوی آنتی‌اکسیدان هستند که عوامل بیماری‌زا و سمومی که به طور روزمره ما با آن مواجهیم را از بدن دفع می‌کند و توصیه می‌کنیم میوه و سبزیجات و منابع ویتامین C,E,A را مداوم مصرف کنیم.

وی ادامه داد: چای سیاه و سبز نیز به دلیل داشتن انواع پلی‌فنول‌ها ضمن آنکه نوشیدنی مناسبی برای تأمین آب بدن هستند یک آنتی‌اکسیدان خوب برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان محسوب می‌شود.

این متخصص تغذیه مصرف سبوس و ماکارونی‌های حاوی سبوس را به دلیل داشتن فیبر بالا در دفع مواد مضر بسیار مؤثر دانست و گفت: سبوس جلوی جذب موادی مانند کلسترول مقابله می‌کند و اثر مثبتی در تنظیم فشار خون و چربی بدن دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران مصرف انواع غلات کامل را از دیگر راهکارهای دفع سموم از بدن دانست و افزود: غلات به دلیل وجود انواع فیبر و پلی‌فنول‌ها بسیار برای بدن مفید هستند که ذرت شیرین نمونه آن است.

وی ادامه داد: شاید کمتر کسی بداند که تخم‌مرغ نیز به دلیل داشتن ماده‌ای به نام لوتئین حاوی آنتی‌اکسیدان است که به خوبی هم جذب بدن می‌شود و شاید پیش از این تنها اسفناج منبع لوتئین محسوب می‌شد.

کلم بروکلی نیز دو نوع ماده ضدسرطان در خود دارد که توصیه می‌شود به صورت پخته در کنار غذا یا در سالاد به صورت خام مصرف شود.

این متخصص تغذیه همچنین توصیه کرد تا به جای مصرف قند و شکر ساده و مصنوعی از عسل طبیعی، شیره انگور و خرما یا توت خشک و انجیر همراه چای در طی روز استفاده شود چرا که تمام این مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان و پلی‌فنول است که می‌تواند در پیشگیری از سرطان‌ها و بیماری‌های مختلف مؤثر باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *