تشکیل پرونده در مکسا

برای تشکیل پرونده در مکسا فقط باید چند مرحله آسان را پشت سر بگذارید.

محل مراجعه:

برای تشکیل پرونده به یکی از شعبه‌های مکسا مراجعه کنید. آدرس‌های مکسا.

 

زمان مراجعه:

زمان مراجعه برای تشکیل پرونده در مکسا، از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 13 و پنجشنبه‌ها از ساعت 8 صبح تا 12 است. به دلیل اینکه تشکیل پرونده در مکسا، فرآیندی دقیق و البته زمانگیر است، در هر روز فقط امکان تشکیل تعداد محدودی پرونده وجود دارد. از اینرو بهتر است در ساعات ابتدایی روز برای تشکیل پرونده مراجعه کنید. 

آماده کردن مدارک:

برای تشکیل پرونده  قبل از هر چیز، لازم است مدارک مربوط به بیماری خود را آماده کنید. مهمترین مدارک برای تشکیل پرونده: گزارش‌های مربوط به پاتولوژی و نمونه برداری‌ها، اسکن‌ها و تصویر‌برداری‌ها (مانند‌: سی‌تی‌اسکن (CT Scan)، ام‌آر‌آی (MRI)، پت‌اسکن (PET Scan)، سونوگرافی و…) و انواع آندوسکوپی‌ها هستند. این مدارک در تشخیص و تعیین نوع دقیق بیماری به ما کمک می‌کند. به علاوه مدارک مربوط به فرآیند درمان مانند گزارش جراحی‌ها و نسخه‌های دارویی هم خیلی مهم هستند. همچنین هنگام مراجعه، مدارک شناسایی بیمار و یکی از اعضای خانوادۀ او الزامیست.

چه کسی باید برای تشکیل پرونده مراجعه کند؟

در زمان تشکیل پرونده، لازم است بیمار یا یکی از اطرافیان او که از شرایط پزشکی، روانی و اجتماعی بیمار و خانوادۀ او و حتی سوابق بیماری‌های وی کاملا آگاه است، برای تشکیل پرونده مراجعه کند. بنابر‌این حضور  شخص بیمار برای تشکیل پرونده الزامی نیست.

اولین مصاحبه:

پس از مراجعه به مکسا، بعد از پر کردن چند فرم در قسمت پذیرش، پزشک مرکز، مدارک بیمار را بررسی و  با او مصاحبه خواهد کرد. در این مصاحبه همۀ اطلاعات مهم در مورد شرایط پزشکی بیمار و خانواده‌اش بررسی می‌شود. سپس یک روانشناس با شما مصاحبه خواهد کرد تا شرایط روحی و روانی بیمار و اطرافیان او را ارزیابی کند. علاوه بر این ممکن است در روز تشکیل پرونده، مصاحبه‌های دیگری نیز، مانند مصاحبۀ مددکاری انجام شود. اعضای تیم مراقبتی مکسا پس از انجام مصاحبه‌ها، برنامۀ مراقبتی اختصاصی بیمار و خانواده‌ وی را طراحی کرده و آن را به شما اطلاع می دهند.

به مکسا خوش آمدید

حالا تشکیل پرونده بیمار در مکسا تکمیل شده است. ممکن است بنا بر صلاحدید تیم مراقبتی، برنامه‌ای خاص (مثلاً ویزیت در منزل یا جلسۀ مشاوره ژنتیک) برای بیمار ترتیب داده شود یا اینکه بنا به درخواست خودتان، وارد لیست انتظار برای چنین برنامه‌هایی شوید.  از این پس ما با شما هم پیمان می شویم  برای مقابله با سرطان.