به گزارش روابط عمومی مرکز کنترل سرطان انتخاب به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر جعفر حیدرنژادیان با اشاره به ارتباط مستقیم و ثابت شده سرطان مثانه با سیگار اظهار داشت: تماس با مواد شیمیایی و رنگ ها در برخی مشاغل نیز می تواند در زمره عوامل زمینه ساز سرطان مثانه قرار گیرد.

وی سرطان مثانه را بیماری دوران میانسالی و کهنسالی عنوان و تصریح کرد: بیشترین موارد ابتلای این نوع سرطان در سنین بالای 50 سال دیده می شود.

این فوق تخصص کلیه بزرگسالان وجود خون در ادرار بدون وجود درد را از جمله شایع ترین علائم این نوع سرطان بیان و خاطر نشان کرد: علائم دیگری همچون تکرر و سوزش ادرار و یا حتی کاهش و یا قطع ادرار نیز می تواند نشان دهنده وجود این نوع سرطان باشد.

حیدرنژادیان با اشاره به وجود درمانهای موثر برای سرطان مثانه، تشخیص به موقع و زودهنگام این نوع سرطان را در درمان آن بسیار موثر دانست.

وی خاطر نشان کرد: در مراحل اولیه که هنوز تومور به شکل جوانه است می توان به راحتی آن را با عمل جراحی برداشت، اما با گسترش تومور سرطانی در داخل لگن، مثانه به همراه عناصر موجود در لگن برداشته می شود.

حیدرنژادیان تصریح کرد: در اینگونه موارد مسیر خروج ادرار طی عمل جراحی عوض می شود و هالب ها به روده وصل می شوند.

وی همچنین شیمی درمانی و رادیوتراپی را از جمله شیوه های درمانی دیگر این نوع سرطان در صورت گسترش تومور عنوان کرد.

این فوق تخصص کلیه بزرگسالان با بیان اینکه تومورهای مثانه جز تومورهای شایع نيست، اظهار داشت: این نوع تومورها نیز می توانند همانند دیگر تومورها در صورت بدخیمی و متاستاز موجب مرگ افراد شوند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *